Sa colectam impreuna!

Evenimente > MAREA REDOZARE

Colectare de doze din aluminiu, cu premiere!

Bucuresti, 29 iunie 2009 - Pe 18 iulie 2009 bucurestenii sunt invitati sa colecteze selectiv dozele din aluminiu. Asociatiile EcoAssist si ALUCRO, organizatorii evenimentului, ii asteapta pe toti cei interesati in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Şincai, intre orele 11:00 - 15:00.

Bucurestenii sunt invitati sa opreasca dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 25 de doze in Parcul Tineretului. Aceasta reprezinta cantitatea minima pentru a se inscrie la tombola MAREA RE-DOZARE!

MAREA REDOZARE este primul dintr-o serie de evenimente, pregatite pentru 2009, realizata de EcoAssist si ALUCRO.Sponsori : CanPack Romania , EAA - Asociatia Europeana a Aluminiului . Parteneri de dezvoltare sunt: Green-Report, InfoMediu si LumeBuna.ro.

MAREA REDOZARE are drept obiectiv informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la utilizarea eficienta a resurselor naturale, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin initiativa organizatorilor se doreste protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.

ATENTIE ! Dozele marcate ALU sunt singurele doze din aluminiu. Conservele de peste, pateu, bulion, porumb, mazare, etc. (marcate ACC, FE) nu sunt realizate din aluminiu si nu vor fi primite in cadrul acestui eveniment!


REGULAMENT TOMBOLA "MAREA RE-DOZARE"

1. Organizatorii tombolei

Organizatorii tombolei MAREA RE-DOZARE sunt:


- Asociatia EcoAssist persoana juridica romana de drept privat, cu sediul social in Municipiul Bucuresti, str. Gaetano Donizetti, nr.15, sector 2, avand codul de inregistrare fiscala 23094560, numarul de ordine Registrul Special 1/30.01.2009

2. Participantii


La tombola MAREA RE-DOZARE poate participa orice persoana fizica, romana sau straina, cu virsta minima de 18 ani , care depune in urna MAREA RE-DOZARE talonul de participare la tomobola in ziua de 18 iulie 2009, intervalul orar 11:00 - 15:00.

Urna se gaseste la standul organizatorilor, in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Bulevardul Gheorghe Şincai.

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor CANPACK ROMANIA , ASOCATIILOR ECOASSIST SI ALUCRO (Organizatori), ai agentiilor de publicitate implicate in aceasta Campanie, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).


3. Perioada de desfasurare

Depunerea in urne a taloanelor de participare (completate) la tombola se face in ziua de 18 Iulie 2009, in intervalul orar 11:00 - 15:00, la standul organizatorilor, situat in Parcul Tineretului din Bucuresti.


4. Premiile

Premiiile constau in :

- PREMIUL I - o camera video

- PREMIUL II - un sistem de navigatie auto

- PREMIUL III - o lada frigorifica auto plina cu bere si sucuri la cutie

- PREMII PE LOC , fara extragere , la predarea dozelor

- 50 doze - 1 pix ( in limita a 50 pixuri )

- 75 doze - 1 sapca ( in limita a 15 sepci )

- 100 doze - 1 tricou ( in limita a 10 tricouri )

- 125 doze - 1 rucsac ( in limita a 5 rucsaci )5. Modalitate de participare

inscrierea la tragerea la sorti MAREA RE-DOZARE se face pe baza aducerii la standul organizatorilor a cel putin 25 de doze din aluminiu (compactate) si talonul de particpare, completat cu datele de identificare.

Taloanele se gasesc pe fluturasii distribuiti de organizatori in perioada premergatoare campaniei, cat si la fata locului, la standul organizatorilor.


6. Comunicarea castigatorului si intrarea in posesia premiului

La ora 15:30 un reprezentant al organizatorilor va extrage din urna taloanele castigatoare. Persoana al carei nume se afla pe talon va fi anuntata oficial la fata locului si va fi asteptata sa se prezinte, cu un act de identitate valabil , pentru a intra in posesia premiului.Predarea premiului se va face pe baza de proces verbal .

In cazul in care castigatorii Marelui Premiu au varsta sub 14 ani, este necesara prezenta parintilor sau a unui adult pentru inmanarea premiului.


7. Protectia datelor personale

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile personale de identificare ale participantilor vor fi colectate si prelucrate de organizatori in conditiile legii. Informatiile vor fi utilizate de organizatori numai in scopul promovarii propriilor produse si servicii, cat si in scopuri de marketing, planificare, dezvoltare de produse si cercetari de piata. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre organizatori, in modul expus in paragraful anterior. Participantii isi pot retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricaror informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa transmisa la adresa organizatorului.

Participarea la aceasta tombola implica acceptul participantilor ca numele , datele de contact si imaginea acestora sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in diverse materiale publicitare, fara nici o alta compensatie din partea organizatorului, cat si acceptul lor cu privire la mediatizarea evenimentului.


8. Raspunderea organizatorilor

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru taloanele insuficient sau ilizibil completate, acestea fiind considerate nule. In situatia in care s-a gresit completarea talonului primit, acesta se poate inlocui cu un nou talon sub conditia restituirii si anularii celui gresit completat. Participarea la tombola implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere derivand din litigii de orice natura legate de proprietatea asupra taloanelor castigatoare sau necastigatoare. De asemenea, organizatorii nu pot fi implicati in astfel de litigii si nu isi asuma nici un fel de obligatie de a purta corespondenta de orice fel cu participantii.

Prezentul REGULAMENT reprezinta un set de conditii minimale pe care participantii la campanie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Participantii la acest eveniment se angajeaza sa respecte regulile din prezentul regulament prin completarea si depunerea talonului la tombola.

De asemenea, prin completarea talonului, participantii declara ca au luat la cunostinta de continutul prezentului regulament si sunt de acord cu acesta.


Cine Suntem

ALUCRO
este o asociatie non-profit fondata in 2008 de catre:

CAN PACK ROMANIA SRL
EAA - ASOCIATIA EUROPEANA A ALUMINIULUI

Ce Facem

MISIUNEA NOASTRA

Constientizarea si educarea unui segment cit mai mare al populatiei cu privire la colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu.

Strategia Alucro

STRATEGIA
Activitatea noastra este orientata in trei directii:

EDUCATIE
CENTRE DE COLECTARE
ACTIUNI PUBLICE

Retele de
socializare:

hi5
twitter
softpedia
youtube
facebook
myspace

Parteneri:

eea
http://www.canpackromania.ro

alucro.ro © 2010 - Toate drepturile rezervate.

powered by Graphics Alive