Sa colectam impreuna!Evenimente > Comunicat de presa - RECYCLING FEST 2011!

In zilele de 29-31 iulie si 5-7 august , pe plaja CARIBBEAN Beach din Costinesti, intre orele 08:00-19:00 va avea loc:

RECYCLING FEST 2011

In zilele de 29-31 iulie si 5-7 august , pe plaja CARIBBEAN Beach din Costinesti, intre orele 0800-1900 va avea loc RECYCLING FEST 2011 . ALUCRO organizeaza pentru al treilea an consecutiv acest eveniment care se doreste a fi unul de promovare si constientizare asupra reciclarii dozelor din aluminiu .

Sub sloganul : "TU RECICLEZI , NOI TE PREMIEM ! Fiecare doza de aluminiu conteaza !" te invitam alaturi de noi la o "doza" de ecologie , responsabilitate si distractie .

Ca la fiecare editie pe care am organizat-o , incercam sa abordam turistii aflati pe litoral in diferite maniere , pentru a le schimba mentalitatile si practicile legate de colectarea selectiva a dozelor din aluminiu si asumarea unui comportament civilizat fata de mediul inconjurator si nu in ultimul rand , fata de semenii nostri.

Am organizat concursuri si tombole pentru a-I rasplati pe cei care , cel putin in zilele cand suntem prezenti pe plaja , colecteaza selectiv dozele din aluminiu , nutrind speranta ca o vor face in continuare , indiferent de locul in care se afla .

Cu ajutorul partenerilor nostri CARIBBEAN Beach , Centrul de Voluntariat Centras Constanta , Centrul de Resurse Civice Constanta , al sponsorilor Heineken , Pepsi si Urban precum si cu cel oferit de partenerul media Radio Vacanta , am reusit sa organizam RECYCLING FEST si in acest an .

Asadar , va asteptam cu minim 15 doze goale pe plaja iar in schimbul lor puteti primi bere / suc sau chiar participa la tombola .

RECYCLING FEST 2011 este monitorizat in presa de:

adevarul.ro
http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Bere_si_suc_oferite_la_Costinesti-la_Recycling_Fest_2011_0_524348076.html

Evenimente > Comunicat de presa - RECYCLING FEST 2009!

Asociatia Non Profit ALUCRO organizeaza in zilele de 28, 29 si 30 august 2009, pe plaja din Costinesti, intre orele 10.00 - 18.00, evenimentul intitulat:


RECYCLING FEST

Evenimentul are ca scop informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la importanta colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, aluminiul fiind 100% reciclabil . Prin aceasta initiativa se doreste promovarea reciclarii dozelor, contribuind totodata la protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.

Turistii, si nu numai, sunt invitati sa pastreze dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 15 de doze pe plaja, la cortul organizatorilor unde vor primi in schimb o doza plina cu bere Bergenbier/ Bergenbier fara alcool sau suc Pepsi, Mirinda,Mountain Dew . Aceasta reprezinta si cantitatea minima pentru a se inscrie la tombola ce va avea loc duminca, 30 august, al carui MARE PREMIU este un aparat foto digital; 4 mp3 playere vin sa completeze lista premiilor.

Va fi un eveniment interactiv, cu premii, animatie, face painting , jocuri si distractie .

RECYCLING FEST face parte dintr-o ampla campanie destinata promovarii colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, ce va fi derulata in mai multe orase din tara, pe tot parcursul anului 2009.PARTENERI

Can-Pack Romania

EAA - Asociatia Europeana a Aluminiului

Sponsorii evenimentului:


Pepsi LOGO si Bergenbier LOGO


Raport Final - RECYCLING FEST

Vineri, 28august la ora 10 am dat startul la reciclare !

In fata Caribbean Beach, pe plaja Costinesti am montat cortul si am inceput sa colectam doze.
De mare ajutor ne-au fost cei 3 DJ de la discoteca RING care au anuntat din ora in ora mesajele noastre, fetele care au impartit flyere din paraseiling si pe plaja.
Simbata am avut face painting, jocuri si concursuri. Copiii au fost primi care au sarit in ajutorul nostru si in scurt timp dozele au cam disparut de pe plaja si gramada din fata cortului nostru a crescut.
Duminica i-am premiat pe cei mai buni. Turistii aflati pe plaja au inteles repede mesajul nostru si au adus dozele la cortul organizatorilor. I-am rasplatit cu o bere sau suc rece, oferite de sponsorii evenimentului: BERGENBIER si PEPSI

La sfirsitul celor trei zile am numarat: 16.500 doze, 75 saci cantarind 250 kg.


RECYCLING FEST a fost monitorizat in presa locala:

OBSERVATOR
http://www.observator.ro/24567/stiri-social/trei-zile-de-reciclare-la-costinesti

ZIUA Constanta
http://www.ziuaconstanta.ro/comunicate-de-presa/organizatii-neguvernamentale/recycling-fest-28320.html

KISS FM

Misiunea noastra a fost indeplinita . Marturie stau pozele pe care le-am facut.


Cine Suntem

ALUCRO
este o asociatie non-profit fondata in 2008 de catre:

CAN PACK ROMANIA SRL
EAA - ASOCIATIA EUROPEANA A ALUMINIULUI

Ce Facem

MISIUNEA NOASTRA

Constientizarea si educarea unui segment cit mai mare al populatiei cu privire la colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu.

Strategia Alucro

STRATEGIA
Activitatea noastra este orientata in trei directii:

EDUCATIE
CENTRE DE COLECTARE
ACTIUNI PUBLICE

Retele de
socializare:

hi5
twitter
softpedia
youtube
facebook
myspace

Parteneri:

eea
http://www.canpackromania.ro

alucro.ro © 2010 - Toate drepturile rezervate.

powered by Graphics Alive