CAMPANIA DESTINATA SCOLILOR

In cadrul campaniilor pe care le-am desfasurat in unitatile de invatamant din sectorul 4, in cursul anului scolar 2008-2009 am distribuit materiale educationale si informative, materiale promotionale pentru a impulsiona colectarea dozelor, am oferit premii. Copiii nostri sunt cei mai importanti. Vrem sa le oferim un viitor sigur si luminos. Ceea ce-i invatam in copilarie, le ramane bine intiparit in minte.

Pe acest considerent ne-am cladit strategia campaniilor din scoli, ce are ca scop informarea si educarea copiilor nostri cu privire la protejarea naturii, reducerea poluarii, economia de materii prime. Toate acestea fiind intrunite intr-un singur cuvant: RECICLARE. Am inceput proiectul pilot in sectorul 4 si datorita rezultatelor foarte bune ( 500 kg colectate in numai 3 luni ) dorim sa extindem campania si in celelalte sectoare.

Scoli participante : 
– Scoala nr. 93
– Scoala nr. 98
– Scoala nr. 102
– Scoala nr. 113
– Scoala nr. 129
– Scoala nr. 133
– Scoala nr. 189
– Scoala nr. 190
– Scoala nr. 194
– Gradinita Sapte Ani ( 100 kg )

Nu ne-am oprit aici. In parteneriat cu Primaria Busteni am demarat campania de informare si educare in 4 scoli si un liceu din Busteni. Rezultatele au fost si aici excelente: 160 kg in 3 luni.

Am continuat in Tecuci in proiectul : SOS NATURA – MAINI UNITE.

Parteneri :
– Scoala nr . 10 ,TECUCI
– Scoala nr. 1 , VANATORI
– Gradinita nr. 13 FOCSANI ,
– Inspectoratul Scolar
– Primaria Tecuci
– Garda de Mediu
– Apele Romane
– Administratia Padurilor
– Ziarul SEMNAL
– Fundatia SEMNAL
– Comitetul de Parinti

Am colectat 40 kg. In cifre, campania noastra arata asa:

Lasă un răspuns