RECYCLING FEST 2009

Asociatia Non Profit ALUCRO organizeaza in zilele de 28, 29 si 30 august 2009, pe plaja din Costinesti, intre orele 10.00 – 18.00, evenimentul intitulat:

 

RECYCLING FEST

Evenimentul are ca scop informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la importanta colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, aluminiul fiind 100% reciclabil . Prin aceasta initiativa se doreste promovarea reciclarii dozelor, contribuind totodata la protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.

Turistii, si nu numai, sunt invitati sa pastreze dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 15 de doze pe plaja, la cortul organizatorilor unde vor primi in schimb o doza plina cu bere Bergenbier/ Bergenbier fara alcool sau suc Pepsi, Mirinda,Mountain Dew . Aceasta reprezinta si cantitatea minima pentru a se inscrie la tombola ce va avea loc duminca, 30 august, al carui MARE PREMIU este un aparat foto digital; 4 mp3 playere vin sa completeze lista premiilor.

Va fi un eveniment interactiv, cu premii, animatie, face painting , jocuri si distractie .

RECYCLING FEST face parte dintr-o ampla campanie destinata promovarii colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, ce va fi derulata in mai multe orase din tara, pe tot parcursul anului 2009.

Lasă un răspuns