Alucro

Parteneri

ASOCIATIA EUROPEANA A ALUMINIULUI

Asociația Europeana a Aluminiului reprezinta industria aluminiului din Europa, formata din producatorii de aluminiu primar, reciclatorii si asociatiile nationale. EAA dezvolta o arie larga de activitati: de la tehnice si de mediu, statistici ecomomice, cercetari, educatie, comunicare pana la diseminarea bunelor bunelor practici in domeniu. www.eaa.net

CAN PACK ROMANIA

Can Pack Romania este singurul producator de cutii din aluminiu pentru bauturi din Romania, apartinand Grupului Can-Pack S.A.si unul dintre cei mai avansati producatori de ambalaje din Europa din punct de vedere tehnologic. Grupul Can-Pack este prezent atat pe piata europeana cat si in regiuni cu potential de dezvoltare (Orientul Mijlociu. (detalii www.canpack.ro 

Economie Circulara

Educatia sustenabila si infrastructura de colectare sunt principalele ingrediente ale unei societati durabile in care reciclarea joaca un rol extrem de important.

Impactul climatic

Reciclarea aluminiului reduce cu 95 % din energia necesară pentru producția primară, economisind astfel energie si materii prime.

Operations

Doza din aluminiu este cel mai ușor, ceea ce inseamna: reducerea consumului de energie la transport, mai putine noxe si diminuarea substantiala a amprentei de carbon.

Reciclarea ocupa un rol major in economia circulara si intr-o societate durabila.

ro_RO