Alucro

Bursele Can-Pack Romania, oportunitate pentru studenții facultăților tehnice din București

Pentru a contribui la o mai bună cunoaștere a industriei aluminiului în rândul studenților din România, cât și pentru a facilita tranziția acestora către piața muncii, Can Pack România și Asociația Alucro derulează un program anual de burse și stagii de practică.

Un număr de 10 studenți vor beneficia de posibilitatea efectuării unui stagiu de practică și mentorat, remunerat printr-o bursă în valoare de 500 euro. Studenții selectați pentru o bursă Can-Pack România vor beneficia de perfecționare în producția dozelor din aluminiu în cadrul singurei companii din țară producătoare de doze.

Acesta se adresează studenților în anul doi de studii la facultăți cu profil tehnic, tehnologic, chimie industrială, mecanică, electrică, electronică, automatizări. Eligibilitate: anul doi de studii, media generală peste 9.00.

Calendarul programului:

1 – 15 octombrie: înscrierea studenților în procesul de selecție;
16 – 20 octombrie: selecția candidaților eligibili pe baza documentelor prezentate; Termen prelungit până la data de 29 octombrie. 
21 – 29 octombrie: pregătirea procedurilor adiministrative și stabilirea programului de practică;
1 noiembrie – 1 decembrie: derularea stagiului de practică;
1 – 5 decembrie: evaluarea bursierilor și acordarea burselor;

Înscrierea se face prin completarea și trimiterea formularului de înscriere la adresa de e-mail office@alucro.ro pânâ la data de 15 octombrie.

Descarcă Formular inscriere Bursele Can-Pack Romania

ro_RO