Alucro

Sustainability Star Award Winners: Sistemul de Garanție Returnare

Sustainability Star Award, competiția adresată studenților și profesioniștilor din domeniu a desemnat câștigătorii. Această competiție inovatoare este parte integrantă a proiectului Sustainability News Lab, o inițiativă a platformei Guerrilla Verde. Sustainability Star Award și-a propus să genereze o gamă largă de materiale care explorează sustenabilitatea, având ca scop educarea, implicarea și inspirarea indivizilor să acționeze. În urma evaluării materialelor înscrise la cele două categorii ale competițiție, cele mai bune propuneri au fost alese pentru a fi premiate.

În calitate de partener al proiectului, Asociația Alucro a susținut una dintre categoriile competiționale – Sustenabilitatea Aluminiului și Reciclarea. Trei dintre materialele propuse au fost selectate pentru a fi premiate.

Acest material face parte din competiția Sustainability Star Award, Categoria II: Sustenabilitatea Aluminiului și Reciclarea. Autori: Argint Ana-Maria & Mîndescu Eliza, masterande în cadrul facultății de Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Dezvoltare Regională, respectiv Peisaj și Teritoriu, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București.

 

Materialul video complet poate fi urmărit aici.

ro_RO